07 ЯНУАРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната вече е в Телец с хармонични аспекти с Нептун и Марс – би трябвало да създава доста уютна и съзидателна атмосфера.

Но денят ще е зареден с доста енергия и мощ, ще бъдем далеч от монотонното и спокойно темпо на Телеца, поради съвпада на Слънцето с Плутон в 8.42 ч.

Днес и утре динамиката на процесите ще се ускори, може да настъпи болезнено осъзнаване на важни процеси, да излязат на повърхността важни факти.

Не бързайте с решения и анализи, защото днес и утре Меркурий ще е силно подчертан, почти в стационарна позиция (защото вече ще се обръща в директно движение след 8-ми януари) и много ще затормозява комуникацията и ще бави верните преценки.

Дори и да нямате някакви назрели важни въпроси, все пак ще се усеща колосално напрежиние.

Може да възникне необходимост от някаква промяна, желание за действие, само и само да се намали това въздействие. По-разумно ще бъде да задържите този импулс, сега е още рано за кардинални действия. Останете на фаза „осъзнаване и анализ“.

***

ВАЖНО! В периода от 19 декември 2016  – 8 януари 2017 очакваме ретрограден Меркурий. В този период не се препоръчват големи покупки и стартиране на нови начинания.

Повече за пазаруването прочетете ТУК

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации: