06 ЯНУАРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната все още е в Овен и отрано сутринта е в напрегнати аспекти. Да внимават най-ранобудните около 6-7 ч. По-хармоничната част на деня започва след 8 ч., когато се активизират хубавите аспекти със Сатурн, който ще ни помогне правилно да си организираме времето и дисциплинирано да си свършим задълженията, и с Меркурий – който ще е активен до 20 ч. и ще подпомага комуникацията, дава добра реагентност и маневреност.

Днес бъдете много внимателни, защото днес и утре се намираме под въздействието на силния, трансформиращ и манипулативен Плутон, който утре ще е в съвпад със Слънцето. Бъдете внимателни и не допускайте да ви въвличат в съмнителни договорености и сделки, да ви държат отговорни за неща дето не сте извършили или се опитват да ви вменят чувство за вина. Постарайте се и вие самите да не сте прекалено манипулативни и мнителни. И все пак, в стила на Плутон, ще кажа, не приемайте нищо на доверие и до 14 януари стойте встрани от неразрешени конфликти, особено с обществен характер.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 20:42-22:18 !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете тук.

***

ВАЖНО! В периода от 19 декември 2016  – 8 януари 2017 очакваме ретрограден Меркурий. В този период не се препоръчват големи покупки и стартиране на нови начинания.

Повече за пазаруването прочетете ТУК

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации: