04 ЯНУАРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната все още е в Риби и от много рано сутринта ще бъде в напрегнат с аспект със Сатурн, което ще даде забавяне и отлагане. Следва една „пролука“ на по-продуктивно време от 9-15 ч. Избягвайте прекаленото съпреживяване и обсъждане на отдавна отминали събития.

След 15 ч. до 18 ч. енергетически ще е по-напрегнат деня. Нараства разсеяността, конфликтността и претрупването с информация.

След 18.20 ч. Луната навлиза в Овен и дава шанс на нещата, които са били отлагани цял ден.

От днес до 14 януари ще има напрегната конфигурация между Юпитер и Уран и Слънце и Плутон. (Това е така наречената Т-ау квадратура за занимаващите се с астрология.)

Тя ще създава сложен енергетически период на трансформации, промяна на посоката на развитие. Повечето решения ще се вземат под давлението на странични фактори.

Ще се появят икономически, социални, психологически и дори политически обстоятелства, които ще са причината за тази нова линия и посока.

Както винаги, едва по-късно ще се разбере, че това е било за добре.

Не се нервирайте, не протестирайте, а се опитайте да се справите по начин, който ще бъде най-адекватен за вас. Ако имате намерение за големи нови начинания е добре да изчакате да мине 14-ти, за да прецените правилно посоката.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 18:15-18:20 !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете тук.

***

ВАЖНО! В периода от 19 декември 2016  – 8 януари 2017 очакваме ретрограден Меркурий. В този период не се препоръчват големи покупки и стартиране на нови начинания.

Повече за пазаруването прочетете ТУК

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации: