03 ЯНУАРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната е в Риби и от рано сутринта е в хармонични аспекти с Нептун (интуиция, активизиране на психичните процеси), с Марс ( активност) и с Плутон (сила, мощ, контрол). От 10 до 13 ч. трябва да се внимава с конфликтността, защото Марс и Луната са в съвпад и енергията трудно ще се контролира, бързо ще възниква раздразнителност.

Днес е много силно хармоничното влияние на Венера. Меркурий и Венера са в хармоничен аспект – подпомага приятелското и делово общуване, хармонизират се интелектуалните и емоционални процеси. Благоприятен аспект за  контакти.

В 9.48 ч. планетата Венера навлиза  в романтичните Риби, където ще пребивава до 3 февруари . Докато Венера е в Риби в живота ни ще навлязат много повече емоции, приятелство и любов. Това ще е силен период и за всички творчески натури. Същевременно ще нараства и душевната ранимост и емоционалната уязвимост.  Който иска може да проведе традиционния ритуал за  Венера в рамките на днешния ден.

***

ВАЖНО! В периода от 19 декември 2016  – 8 януари 2017 очакваме ретрограден Меркурий. В този период не се препоръчват големи покупки и стартиране на нови начинания.

Повече за пазаруването прочетете ТУК

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации: