02 ЯНУАРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Очаква ни приятен и продуктивен ден. С лекота ще се започне новата работна седмица, без особен стрес и напрежение. Все още ще сме под въздействие на Марс и Нептун, които вчера бяха в точен съвпад. Постарайте се да не зацикляте на стари преживявания, емоции, психологически анализи. Осмислете всичко до тук, но без излишно задълбаване. Днес е добър ден за прегрупиране на силите и целите.

До 10 ч. Луната е все още във Водолей и е в хармоничен аспект с Венера – засилват се емоциите, вероятни са приятни срещи, лесно ще се общува с жени от различни поколения.

Обърнете внимание, че имаме един период на Луна без курс 10.00 ч. – 11.58 ч. , избягвайте го умело, не вършете важни неща през това време, има опасност от грешки или безмислени действия.

След 12 ч. Луната вече навлиза в Риби и се отправя към хармоничен аспект с Меркурий. Този аспект ще подпомогне съгласуването на инстинктите, интуицията и интелекта. Лесно ще се общува, бързо ще се ориентирате в чувствата и желанията на околните и умело ще се справяте със сигналите на околната действителност.

Утре също ни очаква приятен и продуктивен ден, може да си направите планове.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 10:00-11:58 !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете тук.

***

ВАЖНО! В периода от 19 декември 2016  – 8 януари 2017 очакваме ретрограден Меркурий. В този период не се препоръчват големи покупки и стартиране на нови начинания.

Повече за пазаруването прочетете ТУК

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации: