01 ЯНУАРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


ЧЕСТИТА И УСПЕШНА НОВА 2017 г. Желая ви здраве, радост и благополучие! И нека отново да сме заедно на страниците на Астроновини 🙂

Започваме Новата Година с Луна във Водолей и хубави аспекти с Уран (вдъхновение, новаторство, нестандартни и оригинални решения), с Юпитер (късмет, успех, планове, проекти, развитие, обучение) и със Сатурн (организираност, структура, дисциплина, придаване на форма, материална реализация).

Цялата тази комбинация е отлична за поставяне на нови рамки и цели за Новата Година. Днес непременно намерете време да си починете, напълно да релаксирате, да намерите малко уединение и да се фокусирате в бъдещите си намерения. За да могат да се реализират бързо желанията трябва често да си ги припомняме и да проследяваме дали постоянно се движим в тяхната посока и дали допринасяме с реални действия за осъществяването им. Днес е много подходящ ден за подобно опресняване на целите.

Днес е точният съвпад на Марс с Нептун. Аспект, който засилва психичните процеси и същевременно приспива действията. Събирайте сили да сте по-активни едва след 8 януари, когато Меркурий стане директен.

***

ВАЖНО! В периода от 19 декември 2016  – 8 януари 2017 очакваме ретрограден Меркурий. В този период не се препоръчват големи покупки и стартиране на нови начинания.

Повече за пазаруването прочетете ТУК

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации: