Луна и пазаруване



Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Включвам тази рубрика по изричното желание на мои читатели и клиенти. Интересът е голям, постоянно получавам запитвания с молба за точните дати за пазаруване. Сега вече имате ценен помощник за пазаруването за всеки месец!

Щом четете този текст, вероятно следите и дневните ми астропрогнози. Когато прочетете в прогнозата, че денят е напрегнат, аспектите са нехармонични, това означава, че в този ден НЕ Е ПОДХОДЯЩО И ДА ПАЗАРУВАТЕ! Защото в пазаруването влияние оказват цял комплекс от фактори, не само пребиваването на Луната в даден зодиакален знак, но и междупланетните аспекти.

Защото първо ще дадете повече пари от необходимото и второ след време ще усетите, че тази стока (или начинание) е несъстоятелна,  демоде или на вас самите вече няма ви харесва и няма да ви е необходима. Може стоките да се окажат и със скрити дефекти, които ще ги загрозяват.

Ако искате – направете си експеримент с нещо малко и ще се убедите колко силно работи този принцип. Аз лично дълго време съм го изпробвала и повече няма да експериментирам, вече се убедих! 🙂

СПОЛУЧЛИВО ПАЗАРУВАНЕ ПРЕЗ  ЮЛИ  2018 г. :

ХУБАВИТЕ ДАТИ ЗА ПАЗАРУВАНЕ (НЕЗАВИСИМО НА КАКВИ СТОКИ) ПРЕЗ ТОЗИ МЕСЕЦ СА* :

Хубавите дати са съвършено малко през този месец.

През юли е крайно НЕПОДХОДЯЩО  да се купуват автомобили и друга техника, огнестрелно и хладно оръжие, както и други изделия от метал, защото Марс е ретрограден от 26 юни до 27 август. От 26 юли до 19 август е ретрограден и Меркурий, което още повече усложнява нещата. С една дума няма хубави   дати за пазаруване този месец след 26 юли. Давам само най-хубавите дати от 1 до 26 юли, но само ако не купувате изделия от метал! Отново напомням, моля НЕ КУПУВАЙТЕ АВТОМОБИЛИ, защото много бързо ще дават дефекти и ще привличат към себе си агресия, т.е. ще попадат в произшествия на пътя. Проверено е многократно…

И така: най-хубавите дати за пазар през ЮЛИ са: на 4 (но само до 12 ч.), 6, 8, 14, 16, 17 (само до 13 ч.), 18, 19, 22 (само след 13.30 ч.).

Ако искате да не си пропилявате парите и да купите качествени стоки горещо ви препоръчвам да ги спазите.

Когато взимате решение за важно пазаруване, погледнете дали Луната не е без курс! НЕ ПАЗАРУВАЙТЕ, КОГАТО ЛУНАТА Е БЕЗ КУРС – неподходящо е!

Когато трябва да пазарувате важни и скъпи вещи, непременно направете справка дали Луната не е без курс! Най-неудачните покупки стават на Луна без курс! Имам дългогодишни изследвания в тази област и вече почти никога не пазарувам, когато Луната е без курс, защото стоките се оказват неудачни, с дефекти и много скоро стават ненужни. С една дума – парите са пропилени.

Забелязах, че същото важи и за хранителните продукти, дори с много голяма сила. Защото Луната управлява и символизира храната. Закупената храна по време на Луна без курс се оказва стара, негодна, невкусна и т.н., или ако четете прецизно етикетите, то тогава тази храна дълго време се задържа в хладилника, никой не се сеща навреме да я хапне, дори да е любим продукт. Накрая отново се налага да я изхвърлим или отива за почерпка на кварталните животинки

В случай, че съм успяла да ви убедя, можете винаги да направите справка, кога Луната е без курс за месеца: ТУК

ПОЖЕЛАВАМ ВИ ПРИЯТНО И УСПЕШНО ПАЗАРУВАНЕ!!!

Мишел

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации: