02 ЮНИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

И днес се запазват благоприятните тенденции на Венера и Сатурн, които бяха валидни вчера. Луната все още е в Дева и предоставя възможност за концентрирана работа и верен анализ на събитията. От днес се включва и хармоничен аспект на Слънцето с Юпитер, който ще създава отлични нови възможности, ще привлича късмет и благополучие. …

Вижте пълния текст на 02 ЮНИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

01 ЮНИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Започваме новият месец с добра новина за любовта, партньорствата и взаимоотношенията. Венера и Сатурн са в хармоничен аспект, най-сетне уточняване в чувствата, стабилизиране на отношенията, оформяне на правилна оценка за чувствата и успокояване на бурните емоции.

Ще се оформят трайни съюзи, ще изкристализират чувства, ще се зародят нови, стабилни отношения.

Вижте пълния текст на 01 ЮНИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

31 МАЙ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Хубав ден ни очаква, с много енергия и ентусиазъм. Ставайте рано, за да използвате най-хубавата и динамична част на деня до 14.14 ч. Днес двете планети, които носят най-много енергия, воля за действие и победа – Марс и Плутон са в хармоничен аспект. В тази комбинация, енергията се активира максимално и събужда за …

Вижте пълния текст на 31 МАЙ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

30 МАЙ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес можем с лекота да свършим всичко, което беше отложено и задържано до момента. Ще се изненадате как това, което вчера изглеждаше трудно за реализация, днес с лекота започва да се развива.

Луната е в Лъв, време е за изява, за смел подход, демонстрация на сила, знания, умения и творческа интерпретация. …

Вижте пълния текст на 30 МАЙ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

29 МАЙ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Започваме новата седмица малко затормозено и със задръжки. Денят започва с продължителен период на Луна без курс 9.59 ч. – 15.12 ч. – както вече знаете това са часове на разсеяност, грешки и неефективност. Трябва да сте особено внимателни в тези часове с кого общувате и какво казвате.

Днес е и …

Вижте пълния текст на 29 МАЙ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

28 МАЙ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Започваме деня с добро настроение, хубава енергия и Луна в Рак. Цял ден ще сме под благоприятното въздействие на Меркурий и Нептун, които ще ни помогнат да съгласуваме мислите и настроенията. Засилва се интуицията, въображението и творческото мислене. Засилват се възприятията дори до ниво на телепатия и ясновидство. Ще можете да отгатвате поне …

Вижте пълния текст на 28 МАЙ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

27 МАЙ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Започваме деня с продължителен период Луна без курс 9.18 ч. – 14.25 ч., затова в този период планирайте повече почивка, разходка, подреждане, почистване, дейности, които не изискват много общуване. Активната част на деня започва след ,когато Луната навлезе в семейния и чувствителен Рак. До края на деня звездите са благосклонни и енергията е …

Вижте пълния текст на 27 МАЙ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

26 МАЙ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Очаква ни приятен и позитивен ден. Все още се намираме под въздействието на новолунието в Близнаци, което настъпи снощи в 22.46 ч. Който снощи не е успял да си напише желанията може да го направи днес до края на деня.

Новолунието в Близнаци ще даде силен импулс за пътувания, пътешествия, обучение, …

Вижте пълния текст на 26 МАЙ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

25 МАЙ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес е важен ден, вечерта в 22.46 ч. настъпва новолунието в 4º Близнаци. Повече за новолуние в Близнаци прочетете ТУК Едва след този час ще пишем своите желания по новолуние. Който не успее, желания може да се пишат и на 26 май до вечерта. Важното е да се фокусирате и да набележите желанията …

Вижте пълния текст на 25 МАЙ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

24 МАЙ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Денят е достатъчно ефективен за довършване на поетите ангажименти и започната вече работа до момента. Луната е в Телец и сключва хармонични аспекти. Концентрирайте се само върху най-наложителното, днес и утре не започвайте нови неща. Не давайте обещания и не предприемайте кардинални стъпки.

Сега е крайно неподходящо дори да обмисляте …

Вижте пълния текст на 24 МАЙ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

23 МАЙ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес и утре са последните два дни от този лунен месец. Вече не трябва да започвате нищо ново до четвъртък 25 май, когато късно вечерта в 22.46 ч. настъпва новолунието в Близнаци.

Денят днес е разпределен по следния начин:

Ефективен е само до 10 ч., но трябва да запазвате …

Вижте пълния текст на 23 МАЙ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

22 МАЙ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната все още е в Овен – носи достатъчно енергия, ентусиазъм и импулсивност. Денят е продуктивен. Първата половина на деня до 13 ч. са възможни прекалени залитания по посока проява на щедрост или поемане на нови ангажименти. Тенденцията е повече да давате, да изразходвате повече сили от необходимото. Може да се появи и …

Вижте пълния текст на 22 МАЙ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

21 МАЙ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

В неделя може да си позволите пълен релакс до 13.11 ч., защото до тогава Луната е без курс. Чудесно време за почивка и уединение. До тогава ако имате някакви сериозни планове и уговорки, може да настъпят промени и отлагания.

По-продуктивната и удовлетворителна част на деня настъпва след като Луната вече премине …

Вижте пълния текст на 21 МАЙ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

20 МАЙ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Рано сутринта Луната е в съвпад с Нептун – до обяд е подходящо време за почивка, медитативни и духовни практики. Оставете дейностите, които изискват повече концентрация за периода от 11-17 ч., когато ще действа хармоничния аспект с Плутон и ще дава сили и решителност.

След 17 ч. до края на вечерта …

Вижте пълния текст на 20 МАЙ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

19 МАЙ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

От рано сутринта Луната навлиза в Риби до неделя на обяд. Засилват се емоциите и интуицията в този период. Достатъчно ефективен и делови ден, като първата му половина до 15 ч. ще се окаже по-силна и енергиина.

Привечер гледайте да не попаднете в плен на капризи, неудовлетвореност и честа смяна на …

Вижте пълния текст на 19 МАЙ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

18 МАЙ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

И днес Луната все още е във Водолей и продължават позитивните и благоприятни тенденции от вчера. Денят ще предостави достатъчно енергия и нови възможности за действие и реализация. Ще бъдете силни ако работите в колектив и проявявате добронамереност към идеите на своите приятели и единомишленици.

Сатурн и Уран започват да …

Вижте пълния текст на 18 МАЙ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

17 МАЙ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Очаква ни позитивен ден с Луна във Водолей в хармоничен аспект с Венера до края на деня. Приятната и добронамерена енергетика на Водолей ще създаде възможност за приятелско общуване с близки и единомишленици.

Лесно ще се работи в екип, ще хрумват интересни идеи, прозорливостта се засилва.

Можете …

Вижте пълния текст на 17 МАЙ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

16 МАЙ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Само до 13.23 ч. денят ще е ползотворен, затова се концентрирайте бързо да свършите важните неща до тогава. Към обяд ще нараства стресът и нервното напрежение, може да възникнат неочаквани усложнения.

В интервала от 13.23 ч. – 20.51 ч. Луната ще е без курс, затова вършете тогава само най-необходимото и …

Вижте пълния текст на 16 МАЙ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

15 МАЙ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Започваме делова и продуктивна седмица. Луната е в Козирог и до обяд ще предоставя много добри възможности. Отпуснете се и действайте интуитивно, ще успеете да се възползвате от положени усили в миналото, ще получите в отговор добронамерени жестове и навременна помощ.

Само в интервала от 12-14 ч. бъдете по-умерени в действията …

Вижте пълния текст на 15 МАЙ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

14 МАЙ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

След 8.39 ч. Луната навлиза в Козирог. Приземеността на този знак, ще ни накара да се фокусираме повече върху материалната реалност и реализация. Дори и в почивния ден на мнозина ще им се иска да се занимават с нещо важно и полезно, което може да им помогне в бъдещето.

Парите, …

Вижте пълния текст на 14 МАЙ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

13 МАЙ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Очаква ни приятен, оптимистичен ден, с Луна в Стрелец. Напълно се абстрахирайте от числото 13, в никакъв случай не е фатално, а дори продуктивно. Днес все още ще е в сила хармоничният аспект на Марс и Юпитер, който ще носи желание за действие, нови възможности, сила и концентрация на идеите. Уловете този оптимизъм …

Вижте пълния текст на 13 МАЙ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

12 МАЙ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната вече е в Стрелец и до обяд е в хармоничен аспект с Венера. В този интервал е много добронамерена и позитивна атмосферата. С лекота ще се общува с жени, засилва се естетичното чувство, художествените и артистични способности. Нараства потребността от нежност и съчувствие.

Луната днес е в съвпад с Черната …

Вижте пълния текст на 12 МАЙ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

11 МАЙ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес е пълнолуние в 20º Скорпион, то настъпва още през нощта в 00.44 ч. Характерен ден, не само заради лунната фаза, но и защото Луната е без курс – цял ден, чак до 20 ч. вечерта. В такъв ден се случват събития, които трябва да се случат, те носят особено послание. Разбира се, …

Вижте пълния текст на 11 МАЙ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

10 МАЙ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

И днес продължават динамичните енергии активирани от вчера. Денят е много динамичен, контрастен, нервността и избухливостта ще са често срещани. Напрежението видимо нараства поради наближаващото утре пълнолуние в Скорпион. То настъпва още през нощта (на 10-ти срещу 11-ти), в 00.44 ч. Затова смело можем да кажем, че и днес вече сме в пълнолуние.

Вижте пълния текст на 10 МАЙ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

09 МАЙ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

След 8 ч. сутринта Луната навлиза в Скорпион до четвъртък вечерта. Това винаги са много интензивни дни, когато се активизират всички финансови теми. Обострят се всички необходимости, липси и спешни задачи. Денят е много динамичен, интензивен и силен. Днес имаме точен хармоничен аспект на Слънцето и Плутон (в 21.20 ч.). Той фокусира към …

Вижте пълния текст на 09 МАЙ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

08 МАЙ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

И днес Луната е във Везни, точно затова трябва да се внимава в общуването, защото днес аспектите са по-напрегнати и ще трябва да се съобразявате повече с обстоятелствата около вас. От сутринта до 11.30 ч. Луната е в напрегнат аспект с Плутон и много от събитията, които в друг ден бихте с лекота …

Вижте пълния текст на 08 МАЙ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

07 МАЙ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната вече е във Везни, денят ще е доста приятен и динамичен и ще ви предостави известни „компенсации“ ако от вчера сте останали с неприятни усещания или дребни разочарования. Рано сутринта от 5-8 ч. настроението може да е все още неустойчиво, да се наложи да изтърпите нечии капризи или собственото си чувство на …

Вижте пълния текст на 07 МАЙ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

06 МАЙ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

По-добрата част на деня, когато ще има повече настроение и енергия е от сутринта до 12-12.30 ч. След това се активизира нехармоничен аспект със Сатурн и до15.42 ч., когато вече Луната ще бъде вече без курс, ще има спад в тонуса, временни трудности или недоразумения, забавяния, здравословни неразположения.

В периода от …

Вижте пълния текст на 06 МАЙ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

05 МАЙ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Очаква ни продуктивен ден, с Луна в Дева и хармоничен аспект на Слънцето и Луната до вечерта.

Настроението и самочувствието ще са налице, нарастват жизнените сили и имунитета. Това е един от най-приятните за всички аспекти, който винаги действа мощно, защото е хармоничен аспект между двете светила – дневното и нощното, …

Вижте пълния текст на 05 МАЙ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

04 МАЙ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Ефективната част на деня започва едва след 13 ч. До това Луната е без курс ( 07.36 ч. – 12.47 ч.) и не си заслужава да бързате с важните неща за деня. Най-сетне от днес вече Меркурий тръгва в директен ход и много от задържаните дейности ще се раздвижат спонтанно през следващите дни. …

Вижте пълния текст на 04 МАЙ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

03 МАЙ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната все още е в Лъв и до 12 ч. ще бъде в хармоничен аспект с Юпитер – това е един от приятните и комфортни аспекти, даващ усещането за пълнота и добра реализация. Благодарение на това влияние по-лесно ще се адаптираме към обстоятелствата.

Все пак бъдете внимателни, защото днес Меркурий се …

Вижте пълния текст на 03 МАЙ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

02 МАЙ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Започваме новата работна седмица с Луна в Лъв и с хармонични аспекти. Веднага ще усетите много по-позитивната и оптимистична енергетика на деня. От рано сутринта до 14 ч. ще са много по-хармонични отношенията и контактите с жени. Като цяло до края на деня най-силното оръжие ще бъде личният чар, обаяние и харизма.

Вижте пълния текст на 02 МАЙ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

01 МАЙ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Започваме новият месец с Луна в Рак и конфликтни аспекти. Колкото по-малко общувате днес, толкова по-спокойно ще си живеете. Избягвайте срещите и разговорите с конфликтни хора, в никакъв случай не си уточнявайте взаимоотношенията. Днес това е мисия невъзможна. Най-добрата тактика за днес ще е отстъплението, нека не ви звучи пораженчески. Тази техника я …

Вижте пълния текст на 01 МАЙ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

30 АПРИЛ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Отново ни очаква приятен ден, с Луна в Рак и хубав аспект на Слънцето и Луната. енят ще ни предостави добро настроение и самочувствие, подобряване на здравето, лесна адаптация към текущата обстановка и правилен подход.

Само рано сутринта може да има романтични вълнения, обиди и разочарования. Не бързайте да драматизирате от …

Вижте пълния текст на 30 АПРИЛ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

29 АПРИЛ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес вече можем да си отдъхнем от напрегнатите аспекти от изминалите дни. Луната все още е в Близнаци, активизира срещите, контактите, обмяната на информация. Можете да се възползвате от хубавите страни на Луната в Близнаци, която е много динамична, контактна, изобретателна и любознателна.

Очакват ни хармонични аспекти на Луната с …

Вижте пълния текст на 29 АПРИЛ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

28 АПРИЛ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес е последният напрегнат ден от април, постарайте се да го преживеете без конфликти и излишно натоварване. Отложете срещи и ангажименти, те няма да ви удовлетворят и да ви дадат стабилен резултат.

Опитайте се да ги избягвате умело, като не се насрочвате никакви важни разговори, оформяне на документи и преговори. …

Вижте пълния текст на 28 АПРИЛ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

27 АПРИЛ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната все още е в Телец, от днес Луната започва постепенно да нараства. Денят ще носи доста по-позитивно настроение от изминалите дни, това веднага ще се усеща. Можете да предприемете, но твърде предпазливо, най-наложителните делови неща. Като НЕ активирате нищо, което е свързано с документи, договори, преговори, покупко-продажби, премествания, пътувания и важни търговски …

Вижте пълния текст на 27 АПРИЛ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

26 АПРИЛ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес в 15.17 ч. настъпва новолуние в 6 градуса на Телец. До часът на новолунието не предприемайте нищо, ако имате време почистете и подредете пространството около себе си, запалете свещ, за да се обновят енергиите.

Едва след 15.17 ч. вече може да правите планове, да пишете своите желания.

Не …

Вижте пълния текст на 26 АПРИЛ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

25 АПРИЛ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Намираме се в т специфичния 29-ти лунен ден, един ден преди новолуние в Телец. Аспектите днес са доста напрегнати. До обяд внимавайте да не изпаднете в крайно черногледство, след 18 ч. до края на деня не влизайте в конфликти. Днес вършете само най-необходимото, не се натоварвайте прекалено, защото в такива дни енергията е …

Вижте пълния текст на 25 АПРИЛ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

24 АПРИЛ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Започваме новата седмица с Луна в Овен и хармоничен аспект с Марс. Енергичен ден, в който можете да свършите много работа със задна дата. Най-хубавият аспект за деня е между Меркурий и Сатурн. Мислите стават конкретни, действията и думите ще са отговорни и точни.

Този аспект ще подпомогне правилното фокусиране …

Вижте пълния текст на 24 АПРИЛ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

23 АПРИЛ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната и днес е в Риби и ще предразполага към почивка, мечтателност, споделяне и съпричастие. Започваме деня с хубав аспект на Луната с Плутон. Аспект, който подпомага правилното насочване на енергиите. Даващ желание за самостоятелност и опиране на вътрешните сили.

Добре ще се чувствате на обществени места и градската тълпа …

Вижте пълния текст на 23 АПРИЛ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

22 АПРИЛ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната вече е в Риби – днес и утре са емоционални дни, в които постепенно ще се успокояват и хармонизират обидите и огорченията в любовта и взаимоотношенията. В тези два дни може да получите подкрепа и закрила. Особено важни са близките и задушевни контакти, които ще ви помогнат да прозрете важни психологически състояния …

Вижте пълния текст на 22 АПРИЛ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

21 АПРИЛ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Главният аспект за деня е квадратурата на Венера със Сатурн, която се повтаря, първото сформиране на този аспект беше на 8 април. Сега може да се повторят същите напрегнати емоционални ситуации в любовта и партньорствата. Чувството на дискомфорт, неудовлетвореност и безпокойство бързо може да обсеби мислите и да замрази отношенията, които бързо може …

Вижте пълния текст на 21 АПРИЛ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

20 АПРИЛ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Очаква ни динамичен и продуктивен ден (в рамките на ретроградния Меркурий, разбира се). Днес има много интересни астрологични събития, които коренно ще променят енергетиката от предходните две седмици. Тази нощ в 00.28 ч. Слънцето от Овен, преминава вече в Телец до 20 май. Това се съчетава и с точния съвпад на Слънцето с …

Вижте пълния текст на 20 АПРИЛ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

19 АПРИЛ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Първата половина на деня, до 13 ч. е по-хармонична, спокойна и продуктивна. До тогава Луната все още е в Козирог и ще ни мобилизира за по-строен и организиран ритъм на работа. Благодарение на хармоничния аспект с Марс ще има достатъчно енергия и тонус предиобяд.

След 14 ч. Луната вече навлиза във …

Вижте пълния текст на 19 АПРИЛ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

18 АПРИЛ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

И днес се задържа позитивното влияние на аспекта Слънце и Сатурн, който ще ни помогне да отделим важното, да се концентрираме върху полезното и нужното. Луната все още е в Козирог и лесно ще успеем да започнем новата работна седмица.

Само до обяд трябва да внимавате с поеманите отговорности и обещания, …

Вижте пълния текст на 18 АПРИЛ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

17 АПРИЛ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Очаква ни приятен ден, с Луна в Козирог и хармонични аспекти. Марс и Венера днес са в хармоничен аспект и най-сетне ще има мир и сговор в отношенията, ще се намери общ език, ще изчезнат обиди и огорчения.

Макар и празничен и почивен, този понеделник ще носи много делова и амбициозна …

Вижте пълния текст на 17 АПРИЛ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

16 АПРИЛ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната все още е в Стрелец и най-сетне ще ни донесе чувство за лекота и оптимизъм. Денят носи много по-приятна и хармонична енергетика в сравнение с изминалите периоди. Днес е едни от най-приятните аспекти между Слънцето и Луната, който и носи позитивизъм, добро самочувствие, засилване на имунитета, нарастване на енергетиката.

Вижте пълния текст на 16 АПРИЛ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

15 АПРИЛ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

От днес след 13.17 ч. Венера вече се отправя в директна посока. Свършва продължителния ретрограден период, който подложи на сериозно изпитание връзките.

Вниманието в областта на любовта и взаимоотношенията не трябва да се разсейва, защото тя ще е все още много силно акцентирана до 16 включително поради по-бавната й скорост. …

Вижте пълния текст на 15 АПРИЛ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

14 АПРИЛ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Започваме деня с Луна без курс 07.19 ч. – 13.28 ч. , точно в този интервал бъдете максимално внимателни и осъзнати. Това важи за през целия ден, но по време на Луна без курс обикновено стават най-неприятните инциденти поради разсеяност.

Избягвайте рисковани и конфликтни ситуации. Премервайте си и думите преди …

Вижте пълния текст на 14 АПРИЛ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

13 АПРИЛ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната в Скорпион ще допринася за силна концентрация и прилив на сили. От сутринта до 18 ч. ще сме под въздействието на хармоничния аспект на Луната с Плутон. В този ден можете да се фокусирате върху най-належащите дейности, които не търпят отлагане.

Днес и утре недейте да прибързвате, не предприемайте …

Вижте пълния текст на 13 АПРИЛ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

12 АПРИЛ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Очаква ни интензивен ден. В рамките на ретроградните Меркурий и Венера, ще бъде дори продуктивен по своему. До 11 ч. денят ще бъде по-напрегнат и комуникацията ще внася повече недоразумения, отколкото съгласие.

Втората част на деня ще е по-спокойна и продуктивна до вечерта.

Луната днес и утре ще бъде …

Вижте пълния текст на 12 АПРИЛ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

11 АПРИЛ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес в 9.09 ч. очакваме пълнолуние в 21º 33′ на Везни. Това пълнолуние ще акцентира силно темата за взаимоотношенията, партньорствата и дипломацията. Бурни събития ще протичат както в личен и професионален план, така и на обществено-политическата сцена. Настават големи изпитания в сътрудничеството и партньорството. Може да се изменят или да рухнат в последния …

Вижте пълния текст на 11 АПРИЛ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

10 АПРИЛ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната вече е във Везни, фазата й е силно нарастваща, утре в 9.09 ч. очакваме пълнолуние в 21º 33′ на Везни. Днес и утре са много напрегнати планетните аспекти, може да се появят конфликти в колектива, проблеми с властни фигури. Може да се получи и злоупотреба с власт или превишаване на правата, злоупотреби, …

Вижте пълния текст на 10 АПРИЛ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

09 АПРИЛ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

И днес продължават напрегнатите аспекти, които ще ни помогнат да се променим и да се разделим със стари представи и желания, които не са давали необходимия до момента резултат. До 11.22 ч. настроението ще е много променливо, висока чувствителност и голяма обидчивост може допълнително да доутежнят връзките.

Следва период на Луна …

Вижте пълния текст на 09 АПРИЛ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

08 АПРИЛ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Денят ще е напрегнат, труден и трансформиращ. Луната е в Дева и сключва хармонични аспекти първо с Плутон, после и с Марс. Това ще облекчи останалите напрегнати аспекти, защото ще даде правилна мотивация за справяне с условията, сили и смелост.

Напомням – не се изкушавайте да започвате важни преговори, начинания или …

Вижте пълния текст на 08 АПРИЛ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

07 АПРИЛ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес може да почувствате, че цялата работа на света е паднала на гърба ви. Дори и да нямате някакви преки задължения усещането за претовареност и грижа, че е налично. Важното е, че ако се концентрирате, наистина може да отхвърлите огромни количества работа и досадни задължения. Препоръката е – направете го, без много съпротиви, …

Вижте пълния текст на 07 АПРИЛ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

06 АПРИЛ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

И днес Луната е в Лъв и до 11 ч. е в хармоничен аспект с Юпитер, което ще подпомогне да се справим в интензивните енергии за деня. Очаква ни един отрязък време, от 11-14 ч, когато нараства агресията и нетърпимостта.

След това до края на деня ще сме под енергизиращото въздействие …

Вижте пълния текст на 06 АПРИЛ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

05 АПРИЛ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната вече е в Лъв. И от рано сутринта ще бъде в напрегнат аспект с Меркурий. До 11 ч. може да има противоречива информация и дрезнения в общуването.

Денят е много интензивен поради сформиращия се се хармоничен аспект на Марс и Плутон, който ще е точен утре. Това е силно взаимодействие, …

Вижте пълния текст на 05 АПРИЛ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

04 АПРИЛ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Денят днес е разделен на две половини: напрегната първа и по-гармонична втора част. От рано сутринта Луната, която все още е в деликатния и чувствителен знак Рак, е в напрегнати аспекти с Плутон и Уран до 15 ч.

Това е конфликтна и напрегната енергия, може да се наложи да се …

Вижте пълния текст на 04 АПРИЛ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

03 АПРИЛ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Започваме добре тази седмица, със силна Луна в Рак и хубав аспект с Нептун. Това взаимодействие подпомага хармонизирането на инстинктите и душевните сили. Повишава се психологическият комфорт, хармонизират се чувствата и настроенията.

Денят е продуктивен, наситен и емоционален. Луната в Рак ще ви активира да отдадете днес повече внимание на семейството …

Вижте пълния текст на 03 АПРИЛ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

02 АПРИЛ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

По-хубавата и енергична част на деня е от сутринта до към 15 ч. Луната е все още в Близнаци и ще допринася за непринуденото общуване, за лекото и приятно движение и усвояването на информация. След 15.30 ч. до края на деня се включва ограничителен аспект на Сатурн, който ще допринесе за умора, отегчение …

Вижте пълния текст на 02 АПРИЛ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

01 АПРИЛ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

С деня на хумора и шегата откриваме и април. Специфичен месец ни очаква, ще трябва още да почакате за големите си нови начинания. Планирайте си едва за след 3 май. Днес Луната е в Близнаци, знак лек, въздушен и подвижен, който се свързва и асоциира с пътуване, движение, контакти, събиране на информация.

Вижте пълния текст на 01 АПРИЛ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

31 МАРТ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Почти цял ден Луната ще е все още в Телец и ще е без курс 03.12 ч. – 19.41 ч. Но това не означава, че денят ще е лишен от събития, дори напротив, защото все още ще е в сила квадратурата на Юпитер и Плутон от вчера и много събития, възприятия и планове …

Вижте пълния текст на 31 МАРТ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

30 МАРТ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Постепенно Луната, която в момента е в плодородния и съзидателен Телец, започва да нараства. Все повече се събират сили, амбиция и ентусиазъм. Денят ще бъде ползотворен и динамичен.

От сутринта до 16 ч. ще имаме хармоничен аспект с Нептун, който ще ни дава възможност да погледнем на събитията и откъм тяхната …

Вижте пълния текст на 30 МАРТ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

29 МАРТ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Рано сутринта Луната, която все още е в Овен прави съвпад с Уран и до 10 ч. може да се почувствате много нетърпеливи и избухливи. Най-продуктивната част на деня е от 10 до 16 ч., постарайте се да си свършите всичко важно тогава.

Следва и период на Луна без курс, когато …

Вижте пълния текст на 29 МАРТ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

28 МАРТ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Тази сутрин в в 5.58 ч. настъпва новолуние в 7º 37 ′на Овен. Сериозна повратна точка, сега вече с пълна сила можем да кажем, че започва да се проявява енергията на пролетното обновление. Днес след 6 ч. сутринта до края на деня ще пишем желания по новолуние.

Повече за писането на …

Вижте пълния текст на 28 МАРТ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

27 МАРТ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

До 14 ч. се опитайте да свършите най-важната си делова работа за деня. След това ни очаква Луна без курс от 14.19 ч. – 18.11 ч. време на ниска производителност и липса на резултати. След 18.11 ч. Луната вече навлиза в Овен и постепенно се настройваме на енергията на новолунието в Овен, което …

Вижте пълния текст на 27 МАРТ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

26 МАРТ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната е в Риби и до обяд е в хармоничен аспект с Нептун. Това ще подпомогне в навлизането навътре в емоциите и преживяванията. Вътрешният свят е в пъти по-мъдър от външната среда. Ако запазите спокойствие, ще откриете всички отговори, те са във вас.

След това до края на деня Луната е …

Вижте пълния текст на 26 МАРТ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

25 МАРТ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Започваме деня с релаксация, от 7.56 ч. – 12.07 ч. Луната е без курс и въпреки динамичните конфигурации от планети на небето, времето сякаш ще е спряло. Активната част на деня започве едва след 12.07 ч., когато Луната навлезе в Риби.

Пригответе се за един емоционален ден. За да удържите своя …

Вижте пълния текст на 25 МАРТ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

24 МАРТ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната и днес е във Водолей. С нейната оригиналност, изобретателност и нестандартност ще ни помага да се справим с настъпващия период на трансформации. Не бързайте да се ядосвате на този период, той ще се окаже доста градивен, ако се възползвате спокойно. До края на месеца на небето има голяма напрегната конфигурация, която ще …

Вижте пълния текст на 24 МАРТ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

23 МАРТ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Очаква ни приятен ден с Луна във Водолей и хармонични аспекти със Слънцето и Венера. Главният аспект за деня е сформиращата се квадратурата на Меркурий с Плутон, която е точна на 24-ти. Тя отново активира голямата конфигурация на небето, Тау квадратурана на Юпитер, Уран и Плутон. Предстоят трансформации в социалната реализация, в избора …

Вижте пълния текст на 23 МАРТ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

22 МАРТ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Ефективната част на деня продължава само до 15.20 ч. До този час се постарайте да свършите с всичко важно за деня. Луната все още е в Козирог и слага силен акцент върху работата, амбициите и отговорностите, разбира се.

Най-важните препоръки за деня:

Рано сутринта до към 9 ч. внимавайте да не …

Вижте пълния текст на 22 МАРТ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

21 МАРТ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Очаква ни приятен, продуктивен ден. Пролетното обновление и енергията на зодиакалния знак Овен (Слънцето вчера навлезе в този знак) ще носи съвършено друга, свежа, нова и оптимистична честота.

Организмът ти ще се настройва на друг режим, който окончателно ще прогони зимната депресия.

Луната се отправя към хармоничен аспект …

Вижте пълния текст на 21 МАРТ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

20 МАРТ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Ще имате благоразположението на звездите до 12.30 ч. До тогава все още ще сме под въздействието на знака Стрелец, който обича радостта от живота, пътешествия, култура, интелектуално общуване и търсене на нови цели и територии за развитие.

Всичко важно си свършете или тази сутрин до 12.30 ч. или едва след 17.31 …

Вижте пълния текст на 20 МАРТ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

19 МАРТ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната и днес е в Стрелец. Носи енергия на оптимизъм, обновление и фокусиране в бъдещето. Веднага ще се усети лекота, събитията ще са много по-позитивни и хармонични. Вече окончателно ще се измъкнем от чувството за тежка отговорност, от липсата на енергия, усамотение и отегчение, които бяха причинени от силното въздействие на Сатурн и …

Вижте пълния текст на 19 МАРТ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

18 МАРТ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Както винаги имаме и добра новина за деня и бързам да я кажа първо нея:

По-хубавата част на деня е след 16 ч., когато се активизират хармоничните аспекти на Венера и Меркурий, които ще спомагат разбирателството, приятелското общуване и изглаждането на взаимоотношенията. Луната днес вече е в Стрелец от рано сутринта. Ще допринесе …

Вижте пълния текст на 18 МАРТ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

17 МАРТ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Очаква ни силен, енергиен и напрегнат ден. Луната все още е в Скорпион и допълнително ще допринася за наложителните и закономерни промени около нас. Днес с пълна сила се разгръща квадратурата на Слънцето и Сатурн, която ще влие и в събота. Този аспект ще даде трудности в отношения с началници, държавни и законови …

Вижте пълния текст на 17 МАРТ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

16 МАРТ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната е в Скорпион и създава атмосфера на точност, акуратност, изпълнителност и отговорност. Бъдете готови да се активират всякакви финансови теми, изплатете дължими суми. Спешните задачи и задължения безкомпромисно ще искат своето разрешение.

Луната в Скорпион ще ни дарява с интуиция и ще можем да отгатваме събитията поне с един ход …

Вижте пълния текст на 16 МАРТ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

15 МАРТ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Денят ще е кратък откъм деловата му и продуктивна част, но затова поне ще е продуктивен до 12 ч. До тогава Луната, която още е във Везни ще сключва хармоничен аспект със Сатурн, който ще подпомага концентрацията, дисциплината и ще дава издръжливост. Планетатата на кармата Сатурн е твърде добронамерена и надеждна, когато сключва …

Вижте пълния текст на 15 МАРТ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

14 МАРТ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната е във Везни и както винаги ще слага силен акцент на любовта, приятелството и партньорствата. Денят ще е доста емоционален и често водещи ще са чувствата, а не трезвата преценка. Луната и Венера са в напрегнат аспект сутринта до 9 ч. – настроението ще е нестабилно, а отношенията със жените – трудно.

Вижте пълния текст на 14 МАРТ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

13 МАРТ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

За да стартирате добре седмицата е добре да не се поддавате на настроения и странични въздействия. Трябва да се концентрирате само върху най-важната си работа, да не се разпилявате.

Не подхващайте много дейности наведнъж. Сведете контактите и излишните емоции до полезния минимум.

Не забравяйте, че днес все …

Вижте пълния текст на 13 МАРТ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

12 МАРТ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес – неделя 12 март, в 16.55 ч. настъпва пълнолуние в 22º Дева. Пълнолунието е напрегнато, не само като явление, но и от сключената на Тау-квадратура със Сатурн. Възможни са проблеми със закона, преразпределяне на постове, оставки, важни социални промени, смяна на партньрите в сферата на бизнеса, но и на личните отношения. Възможни …

Вижте пълния текст на 12 МАРТ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

11 МАРТ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Денят е напрегнат поради предстоящето пълнолуние утре в 22º на Дева, което ще сключва напрегнати аспекти със Сатурн и ще носи необходимост от промени. Днес трябва рябва да ограничите общуването, преговорите и уреждането на документи и договори, защото в момента Меркурий е в напрегнат аспект със

Сатурн, който ще е …

Вижте пълния текст на 11 МАРТ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

10 МАРТ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Намираме се преди пълнолуние в 22º Дева, само два дни ни делят от него, но това ще се усеща много ясно по ускорението на събитията.

Днес ни очаква приятен, позитивен ден с Луна в Лъв. Енергията на деня ще е свежа и зареждаща още от сутринта, когато имаме вдъхновяващия аспект на …

Вижте пълния текст на 10 МАРТ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

09 МАРТ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Най-сетне ни очаква един по-спокоен и хармоничен ден. Динамиката на събитията все пак е в ход, защото скоро наближава пълнолуние в 22º Дева, то ще бъде в неделя на 12 март. До тогава събитията и тяхната реализация ще набират ход и ще се реализират по възможно най-бърз начин.

Луната е …

Вижте пълния текст на 09 МАРТ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

08 МАРТ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Настроението днес ще е доста променливо като мартенско небе. Луната е в чувствителния и деликатен знак Рак и така както се смеете, в следващия момент може някой да ви накара и да заплачете.

Най-хубавият аспект за деня е между Меркурий и Плутон и той ще ни помогне все пак да се …

Вижте пълния текст на 08 МАРТ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

07 МАРТ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Очаква ни динамичен и продуктивен ден. Подгответе се за много голям информационнен обмен, хрумване на оригинални идеи, постъпване на предложения. Интелектуалните дейности ще се развиват със светкавична скорост. Мисленето става творческо, ярко и живо.

Движение, срещи, споделяне на планове, научаване на нови, полезни неща.

Ще продължават и трансформационните процеси …

Вижте пълния текст на 07 МАРТ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

06 МАРТ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Не разчитайте много на понеделника, защото ефективното време е твърде ограничено. Продуктивната част на деня започва едва след 15 ч., когато Луната навлезе в Рак. До 10.22 ч. може да настъпят отлагания, забавяния и ограничения, енергията ще слаба.

След това ни очакват часове на Луна без курс 10.22 ч. – …

Вижте пълния текст на 06 МАРТ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

05 МАРТ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната е в Близнаци, а това внася голямо оживление в общуването и усвояването на информация. Днес всичко това ще води претоварване на нервната система.нервите, поради изобилието от контакти и новости.

Внимателно си подбирайте програмата днес, намерете време и за почивка.

Тази вечер в 22.46 ч. Марс и …

Вижте пълния текст на 05 МАРТ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

04 МАРТ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Eфективната част на деня започве след 12.06 ч., когато Луната навлезе в Близнаци. Незабавно след това нараства желанието за движение, общуване, търсене на нова информация. Но внимавайте с кого общувате и какво споделяте, както и какво ви казват, защото днес Меркурий и Нептун са в съвпад в 11º в Риби. Може да попаднете …

Вижте пълния текст на 04 МАРТ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

03 МАРТ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната е в Телец и до 17 ч. денят е ефективен. Денят е подходящ за общуване със семейството, създаване на домашен уют, спокойствие и сигурност. Общувайте внимателно с близки и познати. Днес и утре всички ще са с обострена чувствителност, и силно обидчиви. Силен акцент ще бъде поставен на взаимоотношенията – днес Венера, …

Вижте пълния текст на 03 МАРТ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

02 МАРТ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Ефективната част на деня започва след 10 ч. сутринта, когато Луната навлиза в Телец. Днес Слънцето и Нептун правят съвпад в 11º на Риби.

Емоциите ще преобладават, настроението може да се окаже неустойчиво, да ни заливат стари спомени и преживявяния с нова сила. Сегашните събития може да бъдат силно емоционално …

Вижте пълния текст на 02 МАРТ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

01 МАРТ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Започваме динамично месец март. Денят ще е наситен с много впечатления, нови контакти, отговорна работа, движение и ангажименти.

Луната все още е в Овен, като по-хармоничната част на деня е от сутринта до 15 ч.

След 15 ч. вече очакваме напрегнати аспекти, които могат да предизвикат конфликти, …

Вижте пълния текст на 01 МАРТ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

28 ФЕВРУАРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Рано сутринта – в 7 ч. Луната навлиза в Овен и ето ни готови за нови подвизи и дейности.

Постепенно вече отшумя напрежението от затъмнението и спокойно можем да се заловим с деловите си ангажименти.

Добре е да сте активни максимално днес, да придвижвате бизнеса, обучението, да активизирате …

Вижте пълния текст на 28 ФЕВРУАРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

27 ФЕВРУАРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Започваме новата седмица с Луна в Риби и все още в режим на затъмнение. Денят ще е наситен със събития и осъзнаване на новите тенденции, които е поставило затъмнението пред всеки. Всички предупреждения от вчера са валидни и днес, няма да ги повтарям, надявам се да сте ги запомнили.

Новолунието …

Вижте пълния текст на 27 ФЕВРУАРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

26 ФЕВРУАРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес настъпва новолуние в 8º Риби, в 16.59 ч., както и слънчево затъмнение. Това затъмнение съвпада с Нептун и Южния възел, в близост се намира и Меркурий, който тази нощ и той навлезе в Риби. Активизира и Тау-квадратурата на Марс и Уран с Юпитер и Плутон.

При така силно активизиран знак …

Вижте пълния текст на 26 ФЕВРУАРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

25 ФЕВРУАРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

И днес Луната все още е във Водолей. Намираме се в 29 лунен ден, в края на този лунен месец. Утре очакваме новолуние в 8º Риби, в 16.59 ч., както и слънчево затъмнение.

Навлизаме в трите най-напрегнати, конфликтни, трансформационни, енергетически наситени дни на февруари – от 25 до 27-ми включително.

Вижте пълния текст на 25 ФЕВРУАРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

24 ФЕВРУАРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната е във Водолей и докрая на деня тя ще е в хармоничен аспект аспект с Венера. Винаги ще намираме и утеха, възможност за компромис и приятелска помощ. Това донякъде ще облекчи останалите трудни влияния.

Вижте пълния текст на 24 ФЕВРУАРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

23 ФЕВРУАРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Очаква ни специфичен ден до 19.18 ч. Почти цял ден Луната е в Козирог и без курс. Същевременно ще се усеща и голямото напрежение от квадратурата на Марс и Плутон, която беше точна вчера, но и днес ще е активно нейното влияние.

В съчетание с намаляващата Луна и предстоящото слънчево …

Вижте пълния текст на 23 ФЕВРУАРИ 2017г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ