Ежедневен хороскоп « Астро новини от Мишел

20 АВГУСТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Денят е ефективен и събитията ще се развиват относително леко и вдъхновено в сравнение с отминалите две седмици.

Ще се усети облекчение в комуникациите, пътуванията, обработката на документи и общуването. Меркурий – планетата, която отговоря за посочените дейности вече тръгва в директна посока. Ако сте очаквали важна информация или резултати от …

Вижте пълния текст на 20 АВГУСТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

19 АВГУСТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Добра новина: от днес Меркурий вече тръгва в директна посока. Все пак не бързайте от днес да задвижвате нищо, защото все още сме в режим на задържане и забавяне, поради неговата стационарно-директна позиция.

Едва от понеделник, ще започнете да усещате, че са отпаднали ограничения, задръжки и информационни поток върви по-бързо и …

Вижте пълния текст на 19 АВГУСТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

18 АВГУСТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната все още е в Скорпион до вечерта. Да се внимава с критичните и язвителни думи и мисли. Има вероятност да се почувствате силно претоварени с теми и работа от миналото, която ще иска незабавна реакция. Това ще е ефект от стационарно-директния Меркурий, който от утре след 7.20 ч. вече ще тръгне в …

Вижте пълния текст на 18 АВГУСТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

17 АВГУСТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Реакциите и действията от сутринта до 11.30 ч. ще са твърде емоционално оцветени и импулсивни. Бъдете особено внимателни с общуването в семейството, защото бързо могат да настъпят усложнения и разочарования.

По-хармоничните часове започват след 12 ч. до края на деня.

Нараства общителността, привличат се правилните хора или информация, появяват …

Вижте пълния текст на 17 АВГУСТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

16 АВГУСТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Сутринта ще е заредена с много енергия, но и конфликтност. До 10.57 ч. не влизайте в спорове, защото бързо ще се разраснат. Забележете, че има кратък период на Луна без курс 10.57 ч. – 11.55 ч., не вършете нищо важно в този период.

След 12 ч. Луната вече навлиза в Скорпион …

Вижте пълния текст на 16 АВГУСТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

15 АВГУСТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната все още е във Везни и ще постави на изпитание и проверка умението да се контактува деликатно. Не си позволявайте грубости и нетактично поведение.

Не говорете неприятни неща, не отправяйте упреци и критики. Защото в най-кратък срок всичко това ще се „върне“ към вас в много по-силна и неприятна форма.

Вижте пълния текст на 15 АВГУСТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

14 АВГУСТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

След 8 ч. сутринта Луната вече навлиза във Везни. До 13 ч. времето ще върви бавно и мудно. Може да усетите упадък на силите и липса на мотивация.

Едва след 13 ч. събитията ще вървят малко по-динамично и удовлетворително. Ще се наложи много въпроси да се разрешават едновременно. Повечето от които …

Вижте пълния текст на 14 АВГУСТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

13 АВГУСТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Очаква ни продуктивен ден, в който ще може да се справите с много стари и залежали задачи. Луната е в Дева и ни прави много аналитични, разсъдливи и трудолюбиви.

Сутринта от 7-10.30 ч. бъдете по-концентрирани, защото може да се разпилеете в ненужни подробности и да се захванете с маловажните неща, без …

Вижте пълния текст на 13 АВГУСТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

12 АВГУСТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес все още ще се усеща влиянието на отминалото затъмнение. Много от събитията, които то носи лично за вас ще започнат вече да придобиват очертания.

Едва сега може да осъзнаете, че ви липсва важна информация, че нещо сте пропуснали или не сте разбрали. Точно затова в дните около затъмнение не се …

Вижте пълния текст на 12 АВГУСТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

11 АВГУСТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес 12.59 ч. настъпва новолуние и слънчево затъмнение в 19 °Лъв. Добрата новина е, че за разлика от предходните затъмнения тази година сега аспектите не са чак толкова напрегнати. Характерното е, че затъмнението настъпва в период на ретрограден Меркурий. Това означава, че има възможност да се заложат нови програми, проекти, творчески идеи, които …

Вижте пълния текст на 11 АВГУСТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

10 АВГУСТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Последен ден преди новолуние и слънчево затъмнение в Лъв, което е утре в 12.59 ч. До 12 ч. ще има изнервена и напрегната обстановка, овладявайте се и внимавайте какво казвате.

Има и точен напрегнат аспект на Венера със Сатурн, който допълнително влошава отношенията и самочувствието. Днес и утре внимавайте с кого …

Вижте пълния текст на 10 АВГУСТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

09 АВГУСТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Действайте организирано до 14.21 ч., защото само до тогава е продуктивната част на деня.

След този час Луната вече е без курс и каквото се каже или направи – няма да има никаква тежест и възможност да се развива по-нататък успешно.

След 14.30 ч. до края на деня много …

Вижте пълния текст на 09 АВГУСТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

08 АВГУСТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

След 7 часа Луната вече навлиза в Рак и ни настройва на емоционална и чувствителна вълна. Засилва се и ранимостта и обидчивостта. Не забравяйте и за напрегнатия аспект на планетите гиганти Юпитер и Слънцето. Много да се внимава да не се засегне нечие его, внимателно да се общува с началници и властни фигури.

Вижте пълния текст на 08 АВГУСТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

07 АВГУСТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Ефективната част на деня е само до 11.55 ч., след това Луната ще е без курс и събитията за деня ще бавят и задържат.

Но все пак, няма да се усеща прекалено силно тази лунна пауза, защото днес имаме цяла палитра от интересни астрологични събития, които ще ни държат с активно …

Вижте пълния текст на 07 АВГУСТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

06 АВГУСТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Започваме новата седмица с напомняне, че отново се намираме преди затъмнение. То ще бъде на 11 август, в 19° градус на Лъва, точно когато е и новолуние в Лъв, разбира се. Слънчевите затъмнения са на новолуние, а лунните затъмнения стават на пълнолуние.

Днес може да почувствате силен тласък и амбиция да …

Вижте пълния текст на 06 АВГУСТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

05 АВГУСТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Обърнете повече внимание на близките и на дома. Дори дребните и ритуални жестове ще са достатъчни да изчистят огромни натрупвания от напрежения, неудовлетвореност или казано с други думи – изгаряне на негативна карма.

Днес благоразумността и дори лекото забавяне в действията ще ви дадат отлични резултати.

Ако до 11 …

Вижте пълния текст на 05 АВГУСТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

04 АВГУСТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната вече е в Телец, днес и утре ще се радваме по по-спокойни и хармонични дни. Ориентирани повече към семейството, към домашния уют и сигурност. Денят е ефективен, хармоничен и много знаков.

От рано сутринта бъдете готови за поредната вълна от знаци и подсказки от съдбата.

Особено наблюдателни бъдете …

Вижте пълния текст на 04 АВГУСТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

03 АВГУСТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес цял ден Луната ще е без курс, денят не е подходящ за сериозни срещи и бизнес-разговори. Не се доверявайте на постъпилата информация, не вярвайте на изкусителни предложения. Много характерно е съчетанието на Луна без курс и ретроградни Марс и Меркурий. Това означава, че ще се наложи да се занимаваме с теми от …

Вижте пълния текст на 03 АВГУСТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

02 АВГУСТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес е точен един от най-конфликтните и травматични аспекти за месеца между Марс и Уран. Бъдете максимално предпазливи на пътя, при боравене с машини и апаратура, с електричество, хладно и огнестрелно оръжие. Не допускайте да ви предизвикват и не влизайте в никакви спорове, защото събитията много бързо ще ескалират.

В личните …

Вижте пълния текст на 02 АВГУСТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

01 АВГУСТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

До 14 ч. Луната е без курс и денят крайно неефективен, особено в съчетание с ретроградния Марс и Меркурий. След 14 ч. Луната навлиза в Овен и до 19 ч. е в хармоничен аспект с Марс, който ще даде динамика на деня и много енергия.

В този интервал ще може да …

Вижте пълния текст на 01 АВГУСТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

31 ЮЛИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната все още е в Риби и рано сутринта е в съвпад с Юпитер. Ако станете рано и се захванете бързо с най-належащата работа или обучение, ще се възползвате от хубавата енергия за деня.

В часовете от 9-11 ч. ще имате силни интуитивни прозрения. Но внимавайте при взимане на решения, защото …

Вижте пълния текст на 31 ЮЛИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

30 ЮЛИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Постепенно започва да се нормализират събитията след напрегнатото лунно затъмнение. Днес вече Луната е в Риби и усилва чувствителността, емоциите, състраданието.

В режима на ретрограден Меркурий и Марс, денят все пак е продуктивен, аспектите за деня са хубави. Повече концентрация и сили ще има от сутрешните часове до 14 ч.

Вижте пълния текст на 30 ЮЛИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

29 ЮЛИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Активното време за деня е до 12.26 ч., след това Луната ще е без курс до полунощ. Рано сутринта ще се получи важна информация, следете за всякакви знаци, дори и за случайно дочути новини или реклами. До 12 ч. времето е много интуитивно и прозренията бързо ще ви спохождат.

Ако постъпят …

Вижте пълния текст на 29 ЮЛИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

28 ЮЛИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Очаква ни интересен ден на осъзнаване и на пренареждане на приоритетите. Затъмнението беше вчера, късно вечерта и днес все още ще даде сериозен резонанс върху събитията.

До края на деня очаквайте окончателно доизясняване на започналите промени и дори развръзка за някои събития. Важното е да запазите максимално спокойствие, да не влизате …

Вижте пълния текст на 28 ЮЛИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

27 ЮЛИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Тази вечер в 23.21 ч. настъпва пълнолунието и лунното затъмнение в 5° Водолей. Трябва много да се внимава през целия ден, защото още от рано сутринта започваме с напрегнати аспекти в съчетание с Луна без курс до 13.42 ч., до този час, бъдете особено предпазливи.

Днес не започвайте нищо ново и …

Вижте пълния текст на 27 ЮЛИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

26 ЮЛИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес и утре ни очакват два много напрегнати и характерни дни, поради пълнолунието и лунното затъмнение във Водолей, които са утре в 23.21 ч.

Луната все още е в Козирог и до 16.42 ч. е в хармонични аспекти. До този час можете да вършите своите належащи дела.

Преди затъмнението …

Вижте пълния текст на 26 ЮЛИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

25 ЮЛИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната вече е в Козирог, от рано сутринта очаквайте важни събития, обаждания и неотложни задачи. Няма място за никакво униние или страх, не се поддавайте на масови мнения и психози. Фокусирайте се в най-важното и неотклонно го следвайте, не допускайте да ви обхване страх или неувереност.

Спешно довършвайте най-спешното в деловата, …

Вижте пълния текст на 25 ЮЛИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

24 ЮЛИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

От днес вече по-осезателно ще започнете да усещате коридора между затъмненията (от 13-27 юли). Обикновено в такъв период се активизират важни кармични събития, които трудно управляваме. Това е и време на осъзнаване в дълбочина на трансформациите, на които сме подложени.

Времето днес е ефективно само до 11.23 ч., след това Луната …

Вижте пълния текст на 24 ЮЛИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

23 ЮЛИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес все още сме под благотворното влияние на Венера, Юпитер и Плутон, те сформират хармонична конфигурация, която ще е активна до 27 юли. Благодарение на нея ще успеем да се справим с напрегнатото пълнолуние и лунно затъмнение в 5° на Водолей на 27 юли.

От рано сутринта наблюдавайте за важни събития …

Вижте пълния текст на 23 ЮЛИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

22 ЮЛИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Продължава хубавата енергийна вълна от вчера. Каквото може да си свършите днес и утре – непременно го направете. До обяд Луната все още ще е в Скорпион и ще сключва хармоничен аспект със Слънцето. Нарастват увереността, оптимизма и жизнените сили.

След съвсем кратка лунна пауза 12.19 ч. – 13.13 ч. Луната …

Вижте пълния текст на 22 ЮЛИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

21 ЮЛИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

До понеделник включително ни очакват максимално продуктивни дни, като не забравяме за ретроградния Марс, разбира се, всички предупреждения за него си важат до 27 август. Денят е много подходящ да свършите неща, които дълго сте отлагали. Ще има много ентусиазъм и енергия, използвайте ги максимално.

От сутринта започваме деня с хубави …

Вижте пълния текст на 21 ЮЛИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

20 ЮЛИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Очаква ни много интензивен ден, всичко належащо в ежедневието сега ще иска незабавно решаване. Рано сутринта Луната вече е навлязла в Скорпион, а това е много контрастен знак, който бързо провокира вземането на бързи решения. Не се изкушавайте да забавите или „избягате“ на проблемите, защото те ще станат още по-големи.

Рано …

Вижте пълния текст на 20 ЮЛИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

19 ЮЛИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Денят е продуктивен, Луната е все още във Везни и е в хармонични аспекти след 12 ч. Дотогава не избягвайте отговорностите и задълженията. Смело се изправете срещу проблемите и ще видите, че веднага ще дойдат сили за справяне и верните решения ще се явят без да полагате много усилия.

До обяд …

Вижте пълния текст на 19 ЮЛИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

18 ЮЛИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната вече е във Везни и до 10 ч. сутринта е добре да сте по-деликатни и търпеливи в отношенията.

Наблюдавайте до обяд какви хора ви търсят и какви послания отправят към вас – те ще са твърде показателни и поучителни за вас. Не влизайте в конфликти днес, постарайте се да изглаждате …

Вижте пълния текст на 18 ЮЛИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

17 ЮЛИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес действайте бързо и организирано, защото денят е кратък откъм деловата му част. Едва до 13.50 ч. времето е продуктивно. Колкото по-рано се захванете с нещата, които дълго сте отлагали и изискват концентрация, толкова по-добре ще се справите.

Днес имаме един от хубавите аспекти между Слънцето и Луната – до обяд …

Вижте пълния текст на 17 ЮЛИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

16 ЮЛИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Денят е продуктивен, вършете си спокойно всички делови и наложителни дейности, само не започвайте нови инициативи. Тях ги оставете за през септември.

Днес Луната е в Дева и е в хармонични аспекти до 20 ч.

Едва след 20 ч, до края на деня внимавайте с преценките, лекарствата и алкохола.

Вижте пълния текст на 16 ЮЛИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

15 ЮЛИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Специфичен ден ни очаква, когато ще можем да подредим мислите си и да се освободим изцяло от напрежението и стреса от отминалото слънчево затъмнение. Затъмненията винаги оказват много силен натиск върху нашата психика, дори и да няма реални събития, енергетиката е силно натоварваща.

Луната цял ден е без курс и не …

Вижте пълния текст на 15 ЮЛИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

14 ЮЛИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Веднага ще се усети облекчение след преминалото вече новолуние и слънчево затъмнение. Венера е в хармоничен аспект със Сатурн и образува на небето хармонична конфигурация и с Уран. Тя ще допринесе за хармонизиране на отношенията, за успокояване на емоциите.

Ще може да погледнете на събитията много по-спокойно, реално да оцените нещата.

Вижте пълния текст на 14 ЮЛИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

13 ЮЛИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес в 6.02 ч. настъпва новолунието и слънчевото затъмнение в 21° Рак.

Обърнете внимание, че веднага след настъпването им Луната вече ще е без курс до 20.32 ч. В този период не избързвайте с никакви решения и нововъведения. Не забравяйте, че в момента на затъмнението, човек не може обективно да прецени …

Вижте пълния текст на 13 ЮЛИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

12 ЮЛИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес е 29 лунен ден, последният от този лунен месец. Характерен ден, с тежки енергии, в който много внимателно трябва да се подхожда към всичко. Днес в 13 ч. е точната опозиция на Слънцето с Плутон – това ще е основния, ключов аспект на новолунието и слънчевото затъмнение утре.

На повърхността …

Вижте пълния текст на 12 ЮЛИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

11 ЮЛИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

През целият ден Луната ще е без курс, времето ще тече бавно и по свои закони.

Трябва много да се внимава във всичко, което се прави днес, разсеяността ще е голяма, наближава и слънчевото затъмнение, което ще бъде на 13-ти и това още повече носи емоционална нестабилност.

Не се …

Вижте пълния текст на 11 ЮЛИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

10 ЮЛИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Денят е благоприятен, Луната е в Близнаци и до края на деня е в хармонични аспекти с останалите планети.

До 20 ч. енергиите са отлични, ще има достатъчно динамика и тонус. Едва след този час вече бъдете по-внимателни с преценките, не взимайте решения, защото няма да са правилни.

Вече …

Вижте пълния текст на 10 ЮЛИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

09 ЮЛИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Започваме делово новата седмица, действайте бързо и организирано, приключвайте със спешните задачи и ангажименти.

Луната вече силно намалява и ни помага по темата за приключване. Знаете, че по време на ретрограден Марс не се започва нищо ново, но за сметка на това е много благоприятно време за рутинна работа и приключване …

Вижте пълния текст на 09 ЮЛИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

08 ЮЛИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

На небето се оформя хармонична конфигурация от планети и аспекти, които ще активизират творчески период, взаимоотношенията ще се хармонизират.

Днес е имаме точен хармоничен аспект на Слънцето с Нептун, който заедно с Юпитер усилват интуицията, въображението, състраданието и взаимопомощта. Творческите натури ще имат ползотворен период, независимо с какво се занимавате – …

Вижте пълния текст на 08 ЮЛИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

07 ЮЛИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

До 10 ч. настроението ще е отлично, общуването ще доставя радост, може да подобрите отношенията си с близките, ако през изминалите дни сте имали недоразумения.

Следва период на Луна без курс 10.10 ч. – 15.52 ч., който е добре да избягване за дейности, които искате да се развиват устойчиво в бъдещето. …

Вижте пълния текст на 07 ЮЛИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

06 ЮЛИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Очаква ни продуктивен ден. Луната днес е все още в Овен и ще ни дава необходимата енергия и смелост за действие.

Запазват се всички тенденции от вчера, както хубавите, така и напрегнатите. Добро време за интелектуална работа, изследвания и дори разследвания 🙂

От една страна ще се разширяват …

Вижте пълния текст на 06 ЮЛИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

05 ЮЛИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес ще се радваме на хармоничен аспект между Слънце и Юпитер, който ще даде бодрост, повишение на жизнените сили и помощ. Има възможност за поява спонсори и закрилници, тези две благоприятни планети даряват поддръжка и великодушие.

Меркурий и Марс са в напрегнат аспект, който ще действа най-силно днес и утре. Това …

Вижте пълния текст на 05 ЮЛИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

04 ЮЛИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Отново ни очаква твърде кратък делови ден, само до 12.47 ч. можете да задвижвате важните задачи, след това отново ни очаква Луна без курс до края на деня.

Поне добрата новина е, че до обяд времето ще е продуктивно. Може да се организирате и да свършите работата, която изисква най-много усилия …

Вижте пълния текст на 04 ЮЛИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

03 ЮЛИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес е ни очаква доста по-приятен, позитивен и продуктивен ден в сравнение с отминалите няколко дни. Луната е в Риби и днес има само хубави аспекти, които ще подпомогнат задържаните дейности.

Възвръщат се настроението и самочувствието, нарастват съпротивителните сили и се усилва имунитета.

Вечерта очаквайте приятни изненади и добри …

Вижте пълния текст на 03 ЮЛИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

02 ЮЛИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Започваме новата седмица с Луна без курс – ниска ефективност, разсеяност и почти никаква възможност да се контролират събитията. Знам, че не обичате подобни прогнози, но такъв е периодът и по-добре да сте предупредени, за да не се захващате с важни неща, за да не се разочаровате след това.

Днес да …

Вижте пълния текст на 02 ЮЛИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

01 ЮЛИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

По-хармоничната част на деня е след 13 ч. Ако имате наложителни срещи и разговори, насрочете ги за тогава. Луната и днес е във Водолей и до 12 ч. сключва напрегнат аспект с Юпитер. Трудно ще се удържат емоциите, но все пак трябва да си наложите малко повече контрол, за да не си усложните …

Вижте пълния текст на 01 ЮЛИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

30 ЮНИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Денят е конфликтен и напрегнат. В 16.01 ч. имаме точен напрегнат аспект на Меркурий с Уран, който ще ни донесе доста изненади в общуването и комуникациите. Влиянието на този аспект ще се усеща чак до 3-4 юли.

Възможни са резки избухвания, неочаквани обрати в отношенията, внимателно общувайте с хора, които имат …

Вижте пълния текст на 30 ЮНИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

29 ЮНИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес и утре не са подходящи дни за изясняване на отношения нито в личен, нито в бизнес план. Все още сме под въздействието на пълнолунието, което донесе напрежения в различни сфери на живота.

Днес бъдете внимателни, защото все още може да се развиват усложнения в личен или служебен план. Не се …

Вижте пълния текст на 29 ЮНИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

28 ЮНИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

В 7.54 ч. настъпва пълнолуние в 7° на Козирог. Градуса на пълнолунието съвпада с планетата на кармата и изпитанията – Сатурн, затова то ще е напрегнато, ще активира проблемни и конфликтни точки.

В този ден може да се активизират недоразумения или затруднения с началници, законови структури, по-възрастни роднини.

Мнозина …

Вижте пълния текст на 28 ЮНИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

27 ЮНИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Характерен ден ни очаква, вече с ретрограден Марс и почти цял ден Луна без курс. Този път съвсем сериозно се отнесете към това явление „луна без курс“, т.е. Луна, която не сключва мажорни аспекти с останалите планети.

Отложете всякакви важни срещи и ангажименти, защото започнатите събития в такъв момент няма да се развиват положително.

Слънцето …

Вижте пълния текст на 27 ЮНИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

26 ЮНИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Ефективната част на деня е до 16 ч. Луната е все още в Стрелец. До 14 ч. ще има хармонични аспекти, които ще способстват добронамереното общуване, особено с жени, ще има спонтанна проява на състрадание и разбиране.

След 16 ч. вече Луната е без курс чак до сряда вечерта, до 19 …

Вижте пълния текст на 26 ЮНИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

25 ЮНИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Започваме новата седмица с Луна в Стрелец. Денят ще бъде доста делови и напрегнат, ще се наложи да се свърши работа, която не ви е особено приятна. Това може да доведе до раздразнение.

Днес може да усетите неудовлетвореност от своите резултати. Внимавайте при взимането на финансови решения. Не се сравнявайте …

Вижте пълния текст на 25 ЮНИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

24 ЮНИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Продължават да действат хубавите тенденции от вчера, но и напреженията – също. Внимавайте при изказване на мнение, защото думите може да се окажат много нараняващи за останалите. Словото ще е като хладно оръжие. Ще е има подозрителност и недоверие. Не позволявайте да ви отклонят от хубавите енергии на обновление.

Луната и …

Вижте пълния текст на 24 ЮНИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

23 ЮНИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Очаква ни динамичен и енергиен ден. Всички ще го усетят, но особено силно ще го почувстват тези от вас, които спазват Екадаши. Днес Слънцето и Уран са в точен хармоничен аспект от 8.57 ч. сутринта. Очаквайте интересни решения, хрумвания, идеи и предложения. Ако до момента ви е липсвала мотивация и импулс за действие, …

Вижте пълния текст на 23 ЮНИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

22 ЮНИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес Луната е без курс цял ден! Специфичен ден, в който събитията ще си следват своя логика и ние трудно ще можем да ги управляваме. Не предприемайте важни дейности, вършете само най-наложителното, което не може по никакъв начин да се отложи.

Денят е подходящ повече за усамотение, не си изразходвайте силите …

Вижте пълния текст на 22 ЮНИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

21 ЮНИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес в 13.08 ч. ще настъпи Лятното Слънцестоене. Слънцето навлиза в зодия Рак до 23 юли, честито!

Става смяна на сезоните, настъпва астрономическото лято. Това е важна повратна точка в астрологията, сега се залага програмата за следващите три месеца. От голямо значение как се чувствате в този момент, какви мисли, желания …

Вижте пълния текст на 21 ЮНИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

20 ЮНИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

До 14 ч. Луната все още е в Дева и предоставя възможност за практично и прецизно справяне с поставените задачи. Днес все още сме под благотворното въздействие на хубавите аспекти от вчера, затова задвижвайте срещи и разговори, оформяне на документи и сделки.

Има кратка Лунна пауза от 14 до 15.30 ч., …

Вижте пълния текст на 20 ЮНИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

19 ЮНИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Очаква ни приятен, делови ден, с Луна в Дева и хубави аспекти. Мобилизирайте се и го използвайте пълноценно. Единствено бъдете по-внимателни и всичко проверявайте, особено пари, багаж и документи в часовете от 14.30 до 16 ч.

Много подходящ ден за обучение, договори, взимане на изпити, общуване с преподаватели и студенти.

Вижте пълния текст на 19 ЮНИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

18 ЮНИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Денят започва с Луна без курс, моля бъдете търпеливи и не започвайте важни инициативи или пътувания, ако е възможно, в интервала от 6.26 до 11.42 ч. След това Луната навлиза в Дева и както винаги се настройваме на работно темпо, повече търпение и старание.

Днес е специфичен ден, защото Нептун е …

Вижте пълния текст на 18 ЮНИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

17 ЮНИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес ни очакват хубави аспекти, веднага ще се почувства облекчение и лекота. Трудните ситуации и емоции от предходните дни започват вече да утихват и да се хармонизират. Дори ще видите, че няма да има нужда и от изясняване на отношения и постъпки, най-добре да пропуснете този модул.

Денят е подходящ за повече забавления, общуване с …

Вижте пълния текст на 17 ЮНИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

16 ЮНИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

С навлизането на Луната в Лъв, след 10.22 ч. започва активната част на деня. Общуването днес ще бъде трудно, все още ще се усеща и напрегнатото влияние на Венера и Уран, които са донесли доста емоции и нестабилност във връзките.

Не бързайте днес да уточнявате отношения, защото няма да има резултат, …

Вижте пълния текст на 16 ЮНИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

15 ЮНИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната все още е в Рак и до 19.19 ч. денят обещава да е динамичен и продуктивен. Единствено много трябва да се внимава при сключване на сделки за големи суми пари, помислете отново дали си заслужава, защото може след време да съжалявате. Същото важи и за други по-големи покупки, особено от луксозния сектор.

Вижте пълния текст на 15 ЮНИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

14 ЮНИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес в рамките на деня може да напишете своите желания по новолуние в Близнаци, което беше вчера в 22.44 ч.

До 10.21 ч. Луната ще е без курс, бъдете по-внимателни и не предприемайте нови действия преди този час.

Денят ще е продуктивен, единствено много трябва да се внимава във …

Вижте пълния текст на 14 ЮНИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

13 ЮНИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес в 22.44 ч. настъпва новолуние в 23 °Близнаци. До тогава не започвайте нищо ново, не съобщавайте за планове и намерения. Не приемайте предложения и странете от изкушения, които настойчиво ще ви преследват в различен вид и форма.

Едва вечерта след 22.44 ч. ще се пишат желанията, както и утре (14 …

Вижте пълния текст на 13 ЮНИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

12 ЮНИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

До 10 часа Луна е без курс, затова бъдете по-внимателни, пазете се от грешки. След това вече започва активната част на деня, който ще е динамичен, въпреки силно намаляваща фаза на Луната.

Настройвайте се да посрещате новолуние в 23 градуса на Близнаци утре вечер в 22.44 ч.

Днес и …

Вижте пълния текст на 12 ЮНИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

11 ЮНИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Очаква ни продуктивен и динамичен ден. Луната е в Телец и ни прави практични и ориентирани повече към земните и материални теми. Денят е с хармонични аспекти с Нептун и Плутон, това е добра отправна точка, защото ще има достатъчно сили и мотивация за смело действие, съчетано с деликатни и интуитивни методи.

Вижте пълния текст на 11 ЮНИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

10 ЮНИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Рано сутринта след 7 часа Луната вече навлиза в Телец, но веднага прави съвпад с Уран. До 11 ч. бъдете внимателни, защото въздуха ще е зареден с много „електричество“ и може да възникнат бързо конфликти и нервни ситуации. Дребни битови и семейни събития може да ви изкарат от равновесие.

Продължава напрегнатата …

Вижте пълния текст на 10 ЮНИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

09 ЮНИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Приятен, активен ден ни очаква с Луна в Овен. Луната вече започва силно да намалява, очакваме новолуние в Близнаци на 13 юни. До тогава е добре да свършите нещата, които са належащи и от които искате да се освободите, за да започнете обновени след новолунието.

Денят е подходящ и за делова …

Вижте пълния текст на 09 ЮНИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

08 ЮНИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

От днес постепенно започват да се нормализират напрегнатите и заблуждаващи аспекти, които ни правеха, емоционални, обидчиви и зависими. Луната вече е в Овен и до 13 ч. е в хармоничен аспект с Марс, което ще подпомага бързото действие и протичане на информация.

Много от заплетените ситуации сега ще станат ясни и …

Вижте пълния текст на 08 ЮНИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

07 ЮНИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Внимание, днес отново Луна без курс – време на слаба ефективност и слаба концентрация. Времето е ефективно само до 9.36 ч. Да не се предприема нищо важно и много, много да се внимава, както в делови, така и в емоционален план.

Днес също ще усетим заблудите и илюзиите на Нептун с …

Вижте пълния текст на 07 ЮНИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

06 ЮНИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Много динамичен, емоционален и противоречив ден ни очаква. Както в делови, така и в личен план. Да се внимава и в личните отношения и любовта, защото заблудата, наивността, двойнственото поведение и ревността, ще окажат силен подривен ефект.

Денят е подходящ единствено за рутинна работа. Не сключвайте сделки, не предприемайте важни стъпки, …

Вижте пълния текст на 06 ЮНИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

05 ЮНИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Не забравяйте, че до 14 ч. Луната все още е във Водолей и е без курс. След това вече настава ефективната част на деня, когато Луната вече навлезе в Риби. Задържаните теми и задачи от неделя насам спонтанно ще започнат да се активизират.

Събитията ще се развиват много бързо, защото Меркурий …

Вижте пълния текст на 05 ЮНИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

04 ЮНИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Внимание, започваме седмицата с продължителен период на Луна без курс. Днес започва от 8.11 ч. сутринта и продължава чак до вторник на обяд до 14 ч. Не започвайте нищо важно, не ходете по институции, не ходете на лекар, не вършете важни процедури, освен ако не е по спешност, тогава вече се включват други …

Вижте пълния текст на 04 ЮНИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

03 ЮНИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната вече е във Водолей, денят е ползотворен. Ако можете да изтеглите част от своите делови ангажименти за този неделен ден – направете го, защото в понеделник отново ни очаква цял ден Луна без курс.

За днес се подгответе още от сутринта да сте много наблюдателни и аналитични, за да не …

Вижте пълния текст на 03 ЮНИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

02 ЮНИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

През цялата събота Луната ще е без курс. Отлично време за релакс и възстановяване на силите от изминалата седмица. Позволете си този ден да сте повече в уединение, единствено в компанията на най-близките. Занимавайте се с дейности, които ви носят радост.

Ако все пак ви се налага да пътувате – много …

Вижте пълния текст на 02 ЮНИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

01 ЮНИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Не губете и минута от днешния успешен и продуктивен ден. Постарайте се да си свършите или да придвижите максимум важни задачи. Луната все още е в Козирог и поддържа амбициозните и трудолюбивите.

Днес имаме два хубави точни аспекта, които много ще подпомогнат предаването и усвояването на знания и информация. Преговорите ще …

Вижте пълния текст на 01 ЮНИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

31 МАЙ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

До 12.28 ч. Луната е без курс, което означава, че денят няма да е ефективен. Не се захващайте с важни дела, отложете сериозните занимания за след този час, когато Луната ще навлезе в Козирог. Веднага след това ще усетите голямата и положителна промяна в енергетиката на деня.

Задействайте веднага всичките си …

Вижте пълния текст на 31 МАЙ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

30 МАЙ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Много бързо трябва да се организирате и да използвате времето до 09.27 ч. сутринта, защото само до тогава ще има ефективност. След това Луната вече е без курс чак до 12.30 ч. на 31 май.

Последният аспект преди Луната да е без курс е с Нептун-нехармоничен. Затова бъдете особено внимателни в …

Вижте пълния текст на 30 МАЙ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

29 МАЙ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес в 17.21 ч. настъпва пълнолуние в 8° 10′ Стрелец. На фона на големия воден тригон, който се сформира още от вчера на небето, пълнолунието ще даде нови възможности за изява, напредък и развитие.

Всички теми свързани с обучение, връзки с чужбина, пътешествия, планове за бъдещето, духовно развитие, реклама, юридически въпроси, …

Вижте пълния текст на 29 МАЙ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

28 МАЙ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Започваме позитивно новата седмица. Луната все още е в Скорпион и задава много динамично и мобилизиращо темпо. Намираме се един ден преди пълнолуние в Стрелец, което ще настъпи утре в 17.21 ч.

Днес на небето се сформира голяма хармонична конфигурация – голям воден тригон между Венера, Юпитер и Нептун. Ще се …

Вижте пълния текст на 28 МАЙ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

27 МАЙ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес денят ще е много по-ефективен и позитивен от вчера. Все още ще е в сила взаимодействието на Венера със Сатурн, затова бъдете внимателни в любовта и приятелствата. Най-малкото отклонение може да се изтълкува като пренебрегване и охлаждане, а от там да доведе и до усложнения.

Постарайте се днес бързо да …

Вижте пълния текст на 27 МАЙ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

26 МАЙ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Почти цял ден Луната ще е без курс, от 00.04 ч. – 16.41 ч. !!!

Темата на деня ще е по Венера – любов, взаимоотношения, партньорства, хармония и творчество, но с напрегнат и затормозяващ аспект от Сатурн, планетата на кармата, изпитанията, житейските уроци.

Рано сутринта в 9.41 ч. тези …

Вижте пълния текст на 26 МАЙ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

25 МАЙ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Очаква ни пълноценен и успешен ден. Не пропускайте нито една възможност за активиране на дейности, които ще трасират пътя ви в бъдеще.

В 12.50 ч. Юпитер и Нептун сключват точен аспект. Време е идеите, вдъхновението и намеренията да намерят своя път за реализация. Отлично време за обучение, духовна работа, задгранични проекти, …

Вижте пълния текст на 25 МАЙ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

24 МАЙ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес и утре ни очакват два много успешни и продуктивни дни, действайте максимално концентрирано и динамично, за да уловите хубавата енергия.

Слънцето и Марс са в хармоничен аспект и това носи много енергия и оптимизъм. Ще се усеща вдъхновение и спонтанно задействане на онези проекти и намерения, …

Вижте пълния текст на 24 МАЙ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

23 МАЙ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Продължава деловата и продуктивна вълна от вчера. Луната все още е в Дева и ни подпомага стриктно да следваме своите планове и отговорности.

Днес имаме два точни аспекта на Меркурий. Първият е с Нептун, който ще дава вдъхновение и тънък усет към детайлите, засилва се творческото мислене, …

Вижте пълния текст на 23 МАЙ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

22 МАЙ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Очаква ни приятен продуктивен ден, който ще даде възможност да се свърши задържаната работа от вчера. Луната от рано сутринта вече е в Дева и до обяд – 12 ч. е в хармоничен аспект с Венера.

Той ще ни даде успехи в общуването както у дома, така …

Вижте пълния текст на 22 МАЙ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

21 МАЙ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Внимание, днес Луната е без курс цял ден! Да не се предприемат нови и важни неща, защото няма да имат благоприятно и дългосрочно развитие. Всички важни неща да се пренасочват за останалите дни.

Добрата новина е, че все пак денят ще има позитивно енергийно излъчване, ще има достатъчно енергия и тонус.

Вижте пълния текст на 21 МАЙ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

20 МАЙ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

В неделя все още ще сме под въздействието на хубавия аспект на Венера с Уран. Това е подходящо време да активизирате своите приятелски и любовни връзки. Днес вече Луната е в Лъв и благоприятства приятелските контакти, изявите, саморекламата, творческата работа и общуването с деца.

Внимавайте само в ранните сутрешни часове до …

Вижте пълния текст на 20 МАЙ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

19 МАЙ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната все още е в Рак и ще фокусира вниманието върху семейните задължения и грижи. Не роптайте, не се съпротивлявайте, отделете от своето време и внимание за любимите и близки хора с усещането, че правите добро не само на тях, но и на вас самите.

Когато сте безкористни и не упреквате …

Вижте пълния текст на 19 МАЙ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

18 МАЙ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната е в Рак, до 14 ч. е силно, продуктивно време. Бързо ще се взимат решения, координацията в действията и мислите ще протича бързо и лесно, информационния поток ще бъде лесно приложим и усвоим. Може да усетите леко задържане на темпото и умора в часовете от 14 до 16 ч., внимавайте в общуването …

Вижте пълния текст на 18 МАЙ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

17 МАЙ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес все още ще заглъхва напрежението от вчерашните аспекти. Денят е продуктивен, много важни интуитивни прозрения ще ни спохождат. Ще се усещат вече новите тенденции, за които много удачно и услужливо ще се появяват и хората, знанията, информацията и възможността за тяхното проявяване.

Луната е в Близнаци и през целия ден …

Вижте пълния текст на 17 МАЙ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

16 МАЙ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес ще сме все още под силното въздействие на вчерашното новолуние, както и от навлизането на Уран в Телец за следващите 7 години.

Който не е успял вчера да си напише желанията, може да го направи днес до 15 ч. Това е знаков момент, особено на фона на ингреса на Уран. …

Вижте пълния текст на 16 МАЙ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

15 МАЙ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес в 14.49 ч. настъпва новолуние в 24° 36′ Телец. След този час вече ще пишем своите желания по новолуние. Повече за новолуние в Телец прочетете ТУК

Ако не сте наясно как точно се сформулират желанията по новолуние, моля прочетете ТУК

Докато настъпи новолунието все още имате време да …

Вижте пълния текст на 15 МАЙ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

14 МАЙ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Продължава влиянието на Уран и Меркурий, които бяха в точен аспект вчера. Подгответе се и днес да ви сюрпризират с неочаквани изменения, решения и екстравагантни ходове. Запазете хладнокръвие при обратите на събитията, това е напълно закономерно да се случи при такива аспекти.

Днес вече е 29 лунен ден, много специфично положение …

Вижте пълния текст на 14 МАЙ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

13 МАЙ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес също ни очаква забързан, напрегнат и взривоопасен ден. В 13.50 ч. Меркурий и Уран се срещат в самия край на зодиакален знак Овен в 29° 53′ Принципно този аспект идеално ще сработи на духовно ниво, защото той дава озарения, нови идеи, изобретения, силен нов импулс за действие.

Но в …

Вижте пълния текст на 13 МАЙ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ